Skip to main content
Yamipets Sjef’s Cuisine Regular Adult
Yamipets Sjef’s Cuisine Regular Adult
Yamipets Sjef’s Cuisine Regular Adult
Artikelnummer501502
Prijs€ 12,00
Voorraad levertijd 1-3 dagen

Review Sjef's Cuisine Meer info aanvragen Verstuur per e-mail

Deel dit product:

Yamipets Sjef’s Cuisine Regular Adult

Een uitgebalanceerde premium voeding voor volwassen honden De speciaal geselecteerde ingrediënten zorgen voor een heerlijke smaak en een hele goede acceptatie.

De Sjef’s Cuisine Regular lijn is er voor alle honden van 11-85 KG volwassen gewicht. De premium brokjes bevatten de beste natuurlijke ingrediënten zodat vitale organen, immuunsysteem en de gewrichten optimaal kunnen functioneren.. Wij adviseren om de Regular brokjes minimaal 2 keer per week te vervangen door een heerlijke warme maaltijd uit de Sjef’s Special lijn.

Sjef’s Cuisine Regular Adult is een uitgebalanceerde voeding voor volwassen honden van kleine en middelgrote rassen.
De speciaal geselecteerde ingrediënten zorgen voor een heerlijke smaak van de krokant gebakken brokjes. Door de toevoeging van schaal- en weekdieren en zalmolie bevatten de brokjes essentiële Omega-3 vetzuren. Omega-3 is belangrijk voor het gezond functioneren van de vitale organen, de gewrichten en het immuunsysteem van de volwassen hond.

    • Zalmolie, extra Omega-3
    • Zeer licht verteerbaar
    • Optimale balans van dierlijke en plantaardige eiwitten, vitaminen en mineralen
    • Krokante brok stimuleert kauwen

Ons uitgangspunt: De beste natuurlijke ingredienten, regelmatig variatie en voldoende water zijn de basis voor een lang en gezond hondenleven.