hondenworst

Verschillende manieren om hondenworst te gebruiken

Hondenworst wordt door veel baasjes gebruikt en is inzetbaar voor alle leeftijden en rassen. Door de makkelijke verpakkingen van de worsten zijn ze erg makkelijk mee te nemen voor dagjes uit, vakanties of wandelingen. Ook is het mogelijk om de hondenworst in kleine plakjes te snijden en in een zakje mee te nemen. Ze zijn lang houdbaar buiten de koelkast. De worsten zijn op verschillende manieren te gebruiken. Zo kun je het gebruiken als kant en klare voeding (als vervanger voor brokken), of als snack. De worsten zitten bomvol eiwitten. De worsten zijn vaak graanvrij of bestaan uit één ultieme eiwitbron, daardoor is het inzetbaar als hypoallergeen hondenvoer.

Verder zijn de verschillende honden worsten ook te gebruiken om jouw viervoeter mee te belonen. Neem bijvoorbeeld een aantal plakjes mee naar een hondentraining en beloon jouw hond met een voedzame snack. De honden worsten hebben een hoge acceptatie waardoor zelfs de kieskeurige eters ervan genieten.

Tot slot kun je de worsten gebruiken als smaakmaker. Probeer een aantal kleine stukjes door de brokken te doen. Dit kan voorkomen dat jouw hond regelmatig zijn brokjes laat liggen. Ben je benieuwd naar meer informatie over jouw viervoeter? Bekijk eens onze andere blogs.

Is hondenworst als afwisseling gezond voor een hond?

Het kan voor een hond geen kwaad om af en toe wat worst te eten. Wel is het belangrijk om bij te houden in welke hoeveelheden de hond de worst eet. Het is namelijk gemakkelijk voor de hond om een voorkeur te krijgen voor de worsten, hierdoor worden de brokken bijvoorbeeld minder goed gegeten. Ook is de kans op overgewicht een stuk groter wanneer er regelmatig in grotere hoeveelheden worst wordt gegeten.

Waarom hondenworst bestellen bij Sjef’s Cuisine

De hondenworst van Sjef’s Cuisine is te bestellen in verschillende smaken. Ook heb je de keuze tussen een premium hondenworst en normale worst. De normale worsten zijn er in drie smaken. Namelijk: chicken, beef-chicken en turkey-chicken. De premium honden worsten worden gezien als hypoallergeen hondenvoer deze zijn gemaakt van één eiwitbron en hebben ook een zeer hoge acceptatie. Bekijk alle hondenworsten van Sjef’s Cuisine en maak de training een stuk makkelijker!

Terug naar blog