Veelgestelde vragen

Alles wat je moet weten over de producten uit de keuken van onze Sjef!

Inklapbare content

Waarom is het zo belangrijk dat honden minimaal 2 keer per week een warme maaltijd van de Sjef's Special eten?

Extra water!Het grote voordeel van het toevoegen van (warm) water aan de Sjef's Special maaltijden is dat je zeker weet dat exrtra water inneemt. Water is eesentieel voor elke hond en is nodig voor de opbouw van het lichaam, het oplossen en vervoeren van voedingsstoffen, uitscheiding van afvolstoffen en regulering van de lichaamstemperatuur. Daarnaast krijgt je hond veel groenten binnen die boordevol gezonde vitamines en mineralen zitten.

Bevat Sjef's Cuisine kunstmatige geur- kleur- en smaakstoffen?

Nee, we gebruiken alleen natuurlijke ingredienten. Daarom worden onze producten beschouwd als een volledig natuurlijk hondenvoer, versterkt met natuurlijke vitamines en mineralen.

Waarom voegen we Omega-3 toe aan onze producten?

Omega-3 vetzuren dragen bij aan een gezonde huid en vacht van de hond. Zer ondersteunen de algehele conditie van de hond, zorgen voor soepele bewegingen en dragen bij aan het optimaal functioneren van de hersenen.

Brokjes blijven de basis?

Alle brokjes uit ons assortiment zijn op basis van 70% dierlijke eiwitten gemaakt. Dit betekent een optimale verhouding. We werken met gedroogd vlees omdat in gedroogd vlees de nutrienten en aminozuren optimaal behouden blijven. Naast de brokjes adviseren we om minimaal 2 keer per week een warme maaltijd van de Sjef's Special producten met hondenworst of pate te voeren. De afwisseling is lekker en heel gezond.

Waarom gebruikt onze Sjef gedroogd vlees als hoofdingrediënt in onze brokjes?

Het gebruik van gedroogd vlees levert het meest optimale product. De meeste nutrieënten blijven zo bewaard en is is sprake van een beter uitgebalanceerd patroon van aminozuren.