hondenvoer

Wat is het beste hondenvoer?

Er zijn ontzettend veel soorten hondenvoer op de markt en het maken van de juiste keuze is soms best lastig. Bij Sjef’s Cuisine hopen we deze keuze makkelijker te maken. Dit doen we door een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden, waarbij er voor elke hond een lekkere brok te verkrijgen is. Het is belangrijk om een brok te kiezen die de juiste voedingsstoffen biedt voor jouw hond. Zo heeft een grote hond andere behoeften als een kleine hond. Ook zijn er honden die een hypoallergeen dieet nodig hebben. Dan kan de hond maar één eiwitbron in de brok verteren. Wanneer je twijfelt over wat het beste hondenvoer voor jouw viervoeter is of wat hij nodig heeft, kun je altijd bij een dierenarts terecht voor advies.

Wat is het beste hondenvoer van Sjef’s Cuisine?

Onze Sjef staat elke dag in de keuken om de beste producten te maken. Hierbij is het belangrijk om zo goed mogelijk te kijken naar de wensen en behoeften van iedere hond. Zo zitten er in de brokken van kleinere honden vaak meer eiwitten, zodat de enorme energiebehoefte wordt verzadigd. Bij de brokken voor de grote honden wordt de focus op de juiste vitamines en mineralen om celveroudering tegen te gaan. Bij de honden van een normaal formaat is het belangrijk dat de brokken extra knapperig zijn, dat zorgt voor de nodige gebitsverzorging.

Sjef’s Cuisine heeft een uniek concept. Dit concept zit zo in elkaar dat jouw viervoeter om de twee dagen een warme maaltijd krijgt. Deze maaltijd zorgt voor een boost in eiwitten en geeft jouw hond de unieke kans om extra vitamines en water binnen te krijgen. Dus het antwoord op de vraag wat is het beste hondenvoer: Een menu met de combinatie van de juiste voedingstoffen. Dit is niet te vinden in één type brok maar in een goed en duidelijk dieet, waarin de hond gevarieerd eet. Bekijk het concept op onze website.

Waarom hondenvoer bestellen bij Sjef’s Cuisine?

Bij Sjef’s Cuisine is er altijd genoeg keuze om jouw viervoeter een gezond dieet te kunnen geven. Voor elke categorie hond is er een brok. Ook voor hypoallergeen hondenvoer kun je terecht bij Sjef’s Cuisine. Tot slot zijn er ook een hoop specials waaronder: hondenworst, hondenpaté en vers hondenvoer met veel eiwitten. Je hebt al vanaf € 20,- gratis verzending en mocht er iets nog goed zijn, kun je gratis retourneren. Bekijk alle producten op onze website.

Terug naar blog